Nagrada Ivan Filipović za postignuća u visokom obrazovanju

f7b9be29873ad525695063e6e748eae3_XL

Doc. dr. sc. Goran Sučić, Filozoifski fakultet Sveučilišta u Splitu dobitnik je ovogodišnje nagrade Ivan Filipović za postignuća u visokom obrazovanju.

Doc. dr. sc. GORAN SUČIĆ prepoznat je kao dugogodišnji umjetnik, znanstvenik, prosvjetmi i društveni djelatnik kojeg odlikuje odgovoran,stručan i etičan rad na području glazbene i likovne kulture i umjetnosti, znanosti, odgoja i obrazovanja te društvenog i humanitarnog rada.

U 2013/14 godini objavio je multimedijalno djelo Poli – art,  Glazbena vizualizacija –Likovna slušaonica. Djelo/projket objedinjuje autorov  glazbeni i likovni izraz za raznovrsne glazbene sastave koje su namjenjene učenicima i studentima.

Doc. dr .sc. Goran Sučić autor je većeg broja glazbenih projekata, obrada kao i multimedijalne knjige „Odraslo djetinjstvo „ koja je bila nominirana za nagradu Porin na području umjetničke glazbe. Objavio je više umjetničkih, znantvenih i stručnih radova, skladbi za djecu i za komorne sastave koje se izvode na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima.  

Doc. dr. sc . Goran Sučić je za izniman angažman na razvitku i jačanju glazbene kulture grada Splita i šire regije nagrađen brojnim prizbanjima i nagradama među kojima se izdvajaju Nagrada za doprinos u znanosti Marko Marulić, priznanje grada Splita za doprinos u kulturi te nagrada Splitsko –dalmatinske županije za doprinos u kulturi i znanosti.

Član je Saborskog odbora za znanost obrazovanje i kulturu, Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje te brojnih stručnih savjeta, odbora i ocjenjivačkih sudova na glazbenim natjecanjima.